به گزارش انتخاب امروز: دکتر محمدتقی آشوبی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به طرح ملی سلامت (غربالگری دیابت و فشار خون بالا)، اظهار کرد: در این طرح ملی که از 20 آبانماه آغاز و و 30 دی به طول انجامید، از جمعیت بیش از دو میلیون و 225 هزار نفری هدف در گیلان، بیش از یک میلیون و 446 هزار و 860 نفر بالای 18 سال در گیلان ، شرکت کردند.
وی با اشاره به میزان افراد مبتلا به پرفشاری خون و دیابت در استان گیلان در راستای اجرای طرح ملی سلامت، افزود: در این طرح ملی، 17 هزار و 693 نفر مبتلا به پرفشاری خون و همچنین 12 هزار و 701 نفر مبتلا به بیماری دیابت شناسایی شدند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از شناسایی 406 هزار و 106 نفر مشکوک به بیماری پرفشاری خون و همچنین 81 هزار و 611 پره دیابتی در راستای اجرای طرح ملی سلامت در استان خبر داد.
دکتر آشوبی با تقدیر از همه مشارکت کنندگان در اجرای طرح ملی سلامت در استان گیلان، گفت: در شهرستان های املش، خمام و رودسر بیش از 96درصد مشارکت در غربالگری فشار خون بالا و دیابت ثبت شده که شایسته تحسین است.
وی همچنین از غربالگری بالای 80 درصدی مردم در شهرستان های ماسال، لنگرود، فومن، شفت، رودبار، تالش و بندرانزلی خبر داد.
غربالگری فشارخون و دیابت بیش از یک میلیون و 446 هزار نفر در گیلان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از غربالگری بیش از یک میلیون و 446 هزار و 860 نفر بالای 18 سال در گیلان به لحاظ دیابت و فشار خون بالا، خبر داد.
مقالات مرتبط
آب و هوا
رشت
امروز : 09:32
- رطوبت 46%
- فشار 1009
- باد 2.47mph
اکنون
31℃
-
یکشنبه جولای19sky is clear
- HI/LO: 32/23℃
- رطوبت: 46
- فشار: 1010
- باد: 5.29
اخبار تصادفی
- استاندار در بازدید سرزده از شرکت گاز گیلان: لزوم یکپارچه سازی سبد انرژی مصرفی/ ضرورت مصرف بهینه انرژی در راستای رفع ناترازی انرژی
- پایان هفته خنک و بارانی در گیلان
- کشف بیش از یک تن گوشت قرمز بدون مجوز
- افتتاح ساختمان جدید خانه بهداشت روستایی شهید حسین افدستا در گشت رودخان فومن
- اواخر آذر اعلام نتایج نخستین گزارش برق مجانی
- بخشش ملک ۴۰۰ میلیاردی چشم پزشک حاذق ایرانی به نظام سلامت گیلان
- اختصاص ۲ میلیارد تومان اعتبار برای تجهیز نهالستانهای گیلان
- چهارمین جلسه کارگروه فصلی پیشگیری و کنترل آسیب های اجتماعی سال 1400 در رشت برگزار شد
- بازدید صبحگاهی شهردار رشت از محله آب آسیاب/رفع مشکلات شهری با رویکرد محله محوری
- تامین اعتبار پروژه های دانشگاه علوم پزشکی گیلان بررسی شد














نظرات