به گزارش انتخاب امروز،نشست کمیته فنی وقانونی بررسی وصدور پروانه های بهداشتی ساخت و بهره برداری مواد غذایی، آشامیدنی، ظروف و بسته بندی با حضور مهندس نجفی -مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی معاونت غذاو دارو دانشگاه ، برگزار شد.
در این نشست؛ مهندس خلیلی -مدیرآزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو ، دکتر شریف زاده و دکتر پورفرزاد دو تن از اعضای هیئت علمی دانشگاه گیلان ، حضور داشتند.
گفتنی است ؛ در دی و بهمن ماه سال 1401 ، طی برگزاری هشت کمیته ، تعداد 138 فقره پرونده ساخت(صدور،تمدید و اصلاح) و هفت فقره پرونده بهره برداری (ثبت منبع) مطرح شد و مورد بحث و بررسی قرار گرفت .
https://entekhabemrooz.ir/?p=9020
نظرات