تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : انتخاب امروز
حوزه : سایرحوزه ها+, سیاسی, عناوین اخبار
شماره : 3240
تاریخ : 28 مهر, 1399 :: 0:36
آمادگی دفاتر هم اندیشی دانشگاه‌ها برای مشارکت در تدوین برنامه هفتم مسئول دفاتر هم اندیشی نهاد نمایندگی، ولی فقیه در دانشگاه‌ها از اعلام آمادگی ۳۴۰ دفتر هم اندیشی در سراسر کشور برای تدوین سیاست‌های کلی حاکم بر برنامه هفتم توسعه خبر داد.

مسئول دفاتر هم اندیشی نهاد نمایندگی، ولی فقیه در دانشگاه‌ها از اعلام آمادگی ۳۴۰ دفتر هم اندیشی در سراسر کشور برای تدوین سیاست‌های کلی حاکم بر برنامه هفتم توسعه خبر داد.

به گزارش انتخاب امروز،حجت الاسلام والمسلمین محمدنژاد در نشست هم اندیشی در خصوص تدوین این سیاست‌ها گفت: به طور میانگین سالانه هزار و ۹۰۰ هم اندیشی در دانشگاه‌های کشور برگزار می‌شود و حدود ۹۰ هزار استاد دانشگاه در این نشست‌ها حضور می‌یابند. وی افزود: این دفاتر از سال ۹۰ مسئولیت دانش افزایی استادان دانشگاه‌ها را برعهده دارند و سالانه ۵۵۰ دوره دانش افزایی برگزار می‌کنند که تاکنون حدود ۱۳ هزار استاد دانشگاه در این دوره‌ها شرکت کرده اند. مسئول دفاتر هم اندیشی نهاد نمایندگی، ولی فقیه در دانشگاه‌ها با اشاره به اجرای طرح جمع سپاری نخبگانی از جانب مجمع تشخیص نظام از پیشنهاد دبیر مجمع برای بهره مندی از ظرفیت دانشگاهیان به منظور مشارکت در تدوین سیاست‌های کلی حاکم بر برنامه هفتم توسعه استقبال کرد. رئیس مرکز مطالعات و بررسی‌های راهبردی مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز در این مراسم گفت: در سامانه نظام جمع سپاری مجمع «نجم» ۶ موضوع و سرفصل به طور مستقل برای بهره مندی از دیدگاه نخبگان تعیین شده است که از استادان دانشگاه‌های کشور دعوت می‌کنیم دیدگاه‌ها و پیشنهاد‌های شان را در هر یک از این موضوعات و یا مجموعه ۶ موضوع ارائه کنند. آقای مظفر، موضوعات علمی فرهنگی اجتماعی، سیاسی دفاعی امنیتی، اقتصادکلان، صنعت و بازرگانی، سلامت بهداشت و درمان، امور زیربنایی تولیدی و اداری و امور حقوقی و قضایی را سرفصل موضوعات شش گانه فراخوان نخبگان از جانب دبیرخانه مجمع برای مشارکت در تدوین سیاست‌های کلی حاکم بر برنامه هفتم توسعه برشمرد. وی گفت: این جمع سپاری در سه مرحله شامل دریافت ایده‌های سیاست گذاری، دریافت گزاره‌ها و بند‌ها و ارائه نسخه نهایی سیاست‌های کلی حاکم بر برنامه هفتم توسعه در سامانه نجم بارگذاری می‌شود تا نخبگان و دانشگاهیان با اظهارنظر درباره نسخه نهایی اصلاحات مدنظرشان را ارائه کنند. آقای مظفر مهلت دریافت ایده‌ها و پیشنهاد‌های دانشگاهیان از طریق سامانه نجم را نیمه آذر اعلام و اضافه کرد: مجموعه‌های حقوقی و نخبگانی که حائز رتبه‌های برتر شوند علاوه بر دریافت هدایا؛ به عنوان مشاوران افتخاری کمیسیون‌های تخصصی مجمع تشخیص مصلحت نظام تلقی و از دیدگاه‌های شان استفاده می‌شود. داوطلبان مشارکت در تدوین سیاست‌های کلی حاکم بر برنامه هفتم توسعه برای ارائه دیدگاه‌های شان می‌توانند به سامانه نظام جمع سپاری مجمع به نشانی najm.cfss.ir مراجعه کنند.

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری انتخاب امروز محفوظ می باشد.