سومین دوره
مراسم تحلیف کارآموزان قضایی دادگستری گیلان
مراسم تحلیف سومین دوره کارآموزان قضایی دادگستری گیلان با قدردانی از نفرات برگزیده، امروز در رشت برگزار شد.
به گزارش انتخاب امروزمراسم تحلیف چهارمین دوره کارآموزان قضایی دادگستری گیلان با اجرای آیین سوگند و تحلیف در حضور مقامات قضایی استان و قدردانی از ۳ برگزیده این دوره امروز در رشت برگزار شد.
رئیس کل دادگستری گیلان در این مراسم ، به قضات جوان توصیه کرد: با خودسازی و تزکیه نفس، خود را برای رسالت خطیرشان در امر قضاوت آماده کنند.

حجت الاسلام والمسلمین حمزه خلیلی افزود: ما امروز به رسیدگی عادلانه بیشتر از قضاوت عادلانه نیازمندیم و این امر باید در اولویت متولیان قضایی استان باشد.
آقای علیرضا مهدی پور معاون قضایی ، منابع انسانی و امور فرهنگی دادگستری گیلان هم گفت: دوره سوم کارآموزی قضایی گیلان با شرکت ۲۶ نفر در سال ۱۴۰۱ برگزار شد و دوره چهارم هم در ۳ ماهه نخست سال آینده برگزار خواهد شد..