تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : انتخاب امروز
حوزه : اجتماعی, بهداشت و درمان, عناوین اخبار
شماره : 8987
تاریخ : 10 اسفند, 1401 :: 0:30
انجام بیش از 2000 بازدید از واحدهای تولیدی غذایی،آشامیدنی و بهداشتی در استان گیلان مدیر اداره نظارت بر موادغذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان از انجام بیش از 2000 بازدید از واحدهای تولیدی غذایی،آشامیدنی و بسته بندی در سال 1401، خبر داد.

به گزارش انتخاب امروز،مهندس علیرضا نجفی- مدیر اداره نظارت بر موادغذایی،آشامیدنی و بهداشتی د انشگاه علوم پزشکی گیلان  در این خصوص، اظهار داشت؛ از سوی  کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی  معاونت غذا و دارو و شبکه های بهداشت و درمان تابعه دانشگاه، از ابتدای سال ۱۴۰1 تاکنون،  طی برنامه های تشدید نظارت درمجموع دوهزار و  250 مورد  بازدیداز تمامی واحد های تولیدی در سطح استان گیلان ، صورت گرفته است .  .

مهندس نجفی تصریح کرد؛  به منظور اهمیت کنترل و نظارت مستمر بر تولید و عرضه محصولات غذایی ، تشدید نظارت و انجام بازرسی و نمونه برداری مستمرجهت  کنترل کیفیت محصولات نهایی و مواد اولیه مورد استفاده در فرآیند تولید در واحد های تولیدی تحت نظارت این معاونت ، در تمام طول سال انجام می گیرد.

مدیر اداره نظارت بر موادغذایی،آشامیدنی و بهداشتی د انشگاه در پایان ، یادآور شد؛  در طول ایام نوروز1402، از سوی کارشناسان نظارتی معاونت غذا و دارو از فرآیندهای تولیدی ، توزیعی و عرضه مواد غذایی نیز بازدید مستمر به عمل خواهد آمد.

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری انتخاب امروز محفوظ می باشد.