کشف انبار سوخت قاچاق در آستانه اشرفیه
فرمانده انتظامی آستانهاشرفیه: بیش از ۱۹ هزار لیتر سوخت قاچاق در این شهرستان کشف شد.
به گزارش انتخاب امروز،سرهنگ سید مهدی نجفیپور با بیان اینکه در پی دریافت خبری مبنی بر نگهداری سوخت قاچاق داخل منزل مسکونی در یکی از روستاها گفت: ماموران پلیس آگاهی با انجام تحقیقات لازم و اطمینان از صحت موضوع طی هماهنگی قضائی به همراه نماینده شرکت نفت به محل مورد نظر اعزام شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان آستانهاشرفیه به کشف ۱۹ هزار و ۵۰۸ لیتر سوخت قاچاق از نوع نفت سفید در بازرسی از این مکان اشاره کرد و گفت: متهم ۵۱ ساله دستگیر و برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضائی قرار گرفت.
وی افزود: کارشناسان ارزش این کشفیات را ۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال اعلام کرده اند.
سرهنگ نجفیپور با اشاره به اثرات سوء قاچاق بر اقتصاد کشور، برخورد نیروی انتظامی با قاچاقچیان کالا و سرمایههای ملی را قاطع عنوان کرد و از مردم خواست در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت قاچاقچیان، موضوع را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اعلام کنند.