سرپرست معاونت بهرهبرداری شرکت برق منطقهای گیلان خبرداد:
همدلی و تعامل نزدیک تمامی واحدها جهت ارزیابی موفق از عملکرد معاونت بسیار ضروری است
اولین جلسه کمیته بهبود بهرهبرداری در سال جدید با دستور کار دریافت نقطه نظرات واحدهای مختلف این معاونت دررابطه با اهم چالشهای موجود و بررسی و آمادگی ارزیابی عملکرد سال 1403 معاونت بهرهبرداری برگزار شد.
به گزارش انتخاب امروز،محمدرضا حسنزاده سرپرست معاونت بهرهبرداری با مهم خواندن ارزیابی گفت: ارزیابی اقدامی هوشمندانه و آزمونی برای بررسی و تجزیه و تحلیل امور بوده و فرصت گرانبهایی برای شناسایی نقاط قوت و قابل بهبود و تلاش در راستای ارتقاء عملکرد است.
حسن زاده ارزیابی را فرصتی ارزشمند برای بازنگری اقدامات و وظائف عنوان کرد و افزود: با اجرای ارزیابی و آگاهی از نقاط قوت و ضعف می توانیم در مسیری درست گام برداریم و از پیک بار سال جاری با موفقیت عبور کنیم.
سرپرست معاونت بهرهبرداری، همکاری و تعامل نزدیک تمامی واحدها را بسیار مهم و ضروری عنوان کرد و گفت: برنامهریزی و برگزاری مستمر جلسات برای رفع چالشها در اولویت قرار بگیرد تا بتوانیم از این ارزیابی سربلند بیرون بیاییم.
گفتنی است که در این نشست اعضای کمیته چالشهای موجود را مطرح کردند و در خصوص رفع این مشکلات تصمیم گیری شد.