شهردار رشت خبر داد
اتمام تملک شهرداری در بازگشایی محور شهید عاطفی
همزمان با روز ملی شوراها و با حضور رییس، اعضای شورا و شهردار رشت، تملک شهرداری رشت در محور شهید عاطفی محدوده خیابان مصباح پشت انبار قند و شکر در راستای کاهش ترافیک شهری به اتمام رسید.
به گزارش انتخاب امروز/ صبح یکشنبه همزمان با روز ملی شوراها و با حضور رییس، اعضای شورا و شهردار رشت تملک شهرداری رشت در محور شهید عاطفی محدوده خیابان مصباح پشت انبار قند و شکر در راستای کاهش ترافیک شهری به اتمام رسید.
«رحیم شوقی» شهردار رشت با اشاره به اراده مدیریت شهری دوره ششم رشت در کاهش ترافیک شهری اظهار کرد: برای رفع معضل ترافیک رشت در قالب تملکات و آزادسازی رینگ در دستور کار شهرداری قرار دارد.
وی با بیان اینکه ۱۵ ملک در شورای ششم تملک شد و به اتمام رسید، ادامه داد: در کل مسیر ۵۲ ملک قرار داشت که ۸ ملک آخر سال گذشته تملک شد و آخرین ملک نیز با متراژ تقریبی ۴۰۰ متر مربع در راستای کاهش بار ترافیکی تخریب شد.
گفتنی است بازگشایی مسیر خیابان عاطفی به طرف خیابان مصباح به طول 80 متر و عرض 12 متر از هر لاین و با احتساب 10 متر باکس فضای سبز در حال انجام است.